Oplatí sa ešte investovať do nehnuteľností? Prečo nie, ale… INAK!

Oplatí sa ešte investovať do nehnuteľností? Prečo nie, ale… INAK!

Ako realitná kancelária sa pravidelne stretávame aj s dopytom na možnosť investície. Avšak (a teraz si tak trochu podpílime konár, ale nevadí, pretože pre vás čokoľvek) aktuálna ekonomická situácia na trhu s nehnuteľnosťami môže mať pre vás ako investora negatívny vplyv, keďže ceny nehnuteľností môžu byť nestále, úrokové sadzby na hypotékach majú rastovú tendenciu a správa takéhoto majetku môže byť náročnejšia, napríklad a hlavne z pohľadu fluktuácie - častého striedania sa nájomníkov, prestupových období, kedy hľadáte nových a vaša nehnuteľnosť je prázdna. 

Pokiaľ ste však rozumný investor a slovo diverzifikácia (rozloženie) rizika vám nie je cudzie, možno práve investícia do "SELF-STORAGE" segmentu, ktorý mimochodom zažíva v Európe veľký "boom", môže byť pre vás zaujímavou voľbou. Je to tiež istá forma investovania do nehnuteľností, avšak v tomto prípade do výstavby skladov. 

Jednoducho povedané: Ľudia potrebujú uskladniť to, na čom im doma alebo vo firme nezostal priestor. Aktuálne developeri síce stavajú nové byty či obchodné priestory, avšak stále častejšie na úkor odkladacieho priestoru. Riešením sú takéto sklady, ktoré sú dostupné 24/7 a naviac aj online nástroje, s ktorými bezkontaktne vybavía prenájom svojho skladového Boxu či cez mobil otvoria zámok na svojej kóji. Ide o krátkodobú alebo dlhodobú formu naplnenia "odkladacích" potrieb. 

Self-storage segment ako investícia je preto výbornou alternatívou, pretože ponúka stabilný príjem resp. fixný výnos z nájmu bez výrazných fluktuácií a nevyžaduje komplexnú správu nehnuteľností. Vďaka tomu môžete mať istotu a pokoj vo svojich investičných rozhodnutiach v týchto ekonomicky náročných časoch. 

A práve v spolupráci s naším partnerom, spoločnosťou Finsight, ktorá zastrešuje hypotéky pre našich klientov, si okrem nich, dovoľujeme ponúknuť vám aj túto príležitosť! Príležitosť stať sa investorom. Máte to s dostupnou minimálnou výškou investície už od 1000 Eur, máte to bez starostí s nájomníkmi a hlavne máte to s fixným výnosom 10%.

Chcete vedieť viac? Chcete vedieť ako to funguje? Chcete vyskúšať? Kliknite teda na tento odkaz pre viac informácií a možno aj vašu prvú investíciu. 

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie